Detailed Notes on gömme rezervuar

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet prevent valfi de almanız gerekir.

Trendyol’daki son six ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the greatest YouTube knowledge and our most recent capabilities. Learn more

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the best YouTube experience and our most up-to-date characteristics. Find out more

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Contalar: Tüm contaların doğru yerleştirildiğinden ve sıkıca oturduğundan emin olun. Sızdırmazlık sağlamak için gerekirse silikon kullanın.

Rezervuardaki suyun tamamen boşaltılması işlemine geçebilirsiniz. Rezervuarın içinde biriken tortunun ve kirleticilerin temizlenmesini kolaylaştırıyor.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Su Giriş ve Çıkış Bağlantıları: Su giriş ve çıkış bağlantılarını doğru bir şekilde yapın ve su sızdırmazlığını sağlayın.

Asma gömme rezervuar servisi klozet modelleri ile kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar içi uygulamalar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Tüm klozet ve duvar tiplerine ve altyapı sistemlerine uyum sağlayabilen farklı setler, montajı kolaylaştıran kelepçe ve ara musluklara da sahiptir.

Rezervuar, klozet gömme rezervuar kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadvertır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Montaj esnasında Serel rezervuar gömme rezervuar servisi ürünlerinin çizilmemesi için kullandığınız anahtar vb. aparatların ağızlarının plastik bez gömme rezervuar servisi ile muhafaza altına alınması

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the greatest YouTube gömme rezervuar servisi knowledge and our hottest capabilities. Learn more

Your browser isn’t supported any longer. Update it to have the most effective YouTube experience and our latest options. Find out more

Report this wiki page